Студентски град, ул. Проф Атанас Иширков 22, Вх. Б
София,
България
23.343932
42.6465362
UserLikes
Име: ОМЕГА ЛАЙТ / OMEGA LIGHT
Адрес: София, Студентски град, ул. Проф Атанас Иширков 22, Вх. Б
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.omega-light.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Осветителни тела
Дейност:

Светодиодно (LED) осветление, дисплеи, видео екрани

Ключови думи: омега лайт, omega light, светодиодно осветление, led осветление, rgb

За нас

Създадена в края на 2005г, фирма ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД е една от първите на българския пазар, ориентирана изцяло в областта на LED осветлението, LED екраните и всичко свързано с тяхното развитие и приложение. За сравнително кратката си история, тя се наложи успешно на пазара с коректност, иновативност, професионализъм и качество. В стремежа си да създаваме трайни контакти и да печелим доверието на своите клиенти, ние полагаме непрестанни усилия да разширяваме продуктовата си гама и складови наличности, да следим и да прилагаме всички новости в нашата динамична област, да предлагаме комплексни решения, улесняващи максимално нашите партньори.


КЛИЕНТИ
Наши редовни клиенти и партньори са над 2000 фирми от цялата страна, работещи в почти всички области на икономиката. Имаме утвърдени позиции като доставчик на продукти и услуги във външната и вътрешната реклама, рекламното производство, интериорния и архитектурен дизайн, мебелното производство и монтаж, строителство, електро-обзавеждане, осветление и т.н. Доставено или изградено от нас LED осветление може да се срещне в безброй рекламни конструкции, обществени и частни сгради, търговски центрове, магазини, хотели, ресторанти, барове, дискотеки и др.


ЛОКАЦИЯ
Централният офис, основните складови, сервизни и производствени бази на ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД са разположени в гр. София. Независимо от това, обхватът ни на действие покрива цялата страна, като за целта развиваме и поддържаме автопарк от над 10 леки и товарни автомобила, позволяващ навременно и качествено да извършваме доставки, монтаж и поддръжка в цялата страна. В средата на 2011г. открихме регионален офис в гр. Бургас, а скоро планираме да открием търговски обекти и офиси в още няколко големи града на страната, което да ни даде възможност да предлагаме все по-добро и комплексно обслужване.


ЕКИП
През последните години, екипът ни непрекъснато се увеличава и вече наброява няколко десетки човека, обособяващи различните отдели и звена във фирмата. Към нас можем да добавим и колегите от над 10 други фирми - подизпълнители в различни области свързани с нашата дейност - проектиране, дизайн, механична обработка и производство на различни детайли и конструкции за наши изделия и проекти.


ОБОРУДВАНЕ и ЕКИПИРОВКА
За да можем да отговорим на нарастващите очаквания и нужди на своите клиенти и за да сме в състояние да поемаме и изпълняваме качествено и в срок, поръчки и проекти с голям обем и сложност, непрекъснато полагаме усилия и инвестираме в развитието и подобряването на нашето оборудване и техническа екипировка. Разполагаме с разнообразни машини и инструменти за изпълнение на всякакви дейности, свързани с производството и монтажа на LED продукти и осветителни системи. От 2009г. разполагаме и със собствена автовишка с максимална работна височина 22м, което ни позволява да извършваме монтаж на архитектурно, фасадно и улично LED осветление на трудно достъпни места и високи сгради.

 


Открийте ни в Google+