ЛЪЧ - ТЕРМА 96

ЛЪЧ - ТЕРМА 96

ул. Георги Бенев 9
Пловдив,
България
24.7379926
42.1680866
UserLikes
Име: ЛЪЧ - ТЕРМА 96
Адрес: Пловдив, ул. Георги Бенев 9
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Осветителни тела
Дейност:

Търговия с осветителни тела и електроматериали

Ключови думи: орган за контрол от вида с, квалификационни курсове по електробезопасност, осветителни тела, хотелско осветление, ресторантьорско осветление

За нас

Повече от 18 години фирма ЛЪЧ - ТЕРМА 96 ООД, гр. Пловдив е водеща в търговията с осветителни тела за бита и офиса, хотелско и ресторантьорско осветление, улично и промишлено, градинско, евакуационно и аварийно осветление; кабели, проводници и кабелна апаратура; електроинсталациони материали; ел. табла; ключове и контакти; луминисцентни тръби и крушки; инструменти, консумативи и други. Фирмата непрекъснато разширява асортимента си, който в момента наброява повече от 10000 артикула.


ОРГАН ЗА КОНТРОЛ ОТ ВИДА "С" С ОБХВАТ НА АКРЕДИТАЦИЯ: Електрически уреди и съоръжения до 1000V Физични фактори на работната и битова среда Климатични и вентилационни инсталации


ОБУЧАВА И ПРИСЪЖДА квалификационни групи по електробезопастност на електротехнически персонал до и над 1000V


ЛЪЧ - ТЕРМА 96 ООД е дългогодишен партньор на ELMARK GROUP INDUSTRIES. Фирмата предлага пълната гама на Елмарк от автоматични прекъсачи, контактори, дефектно-токови защити, апарати за управление и защита на електродвигатели, елементи за управление, сигнализация и контрол, промишлени съединения, пакетни прекъсвачи, високомощни предпазители, кабелни накрайници и консумативи, кутии и метални шкафове за разпределителни табла, електрически ключове и контакти, удължители и макари.


Всички продукти са в съответствие с европейските норми и стандарти за качество. Издадените сертификат по ISO 9001:2000 от BVQI (Лондон) и изпитвателни протоколи от акредитирани лаборатории гарантират качеството на продуктите на ЕЛМАРК. За товаи гаранцията, която даваме за различните продукти, е от 1 до 3 години. Фирмата предлага широка гама от осветителни тела на известни български производители и вносители, отговарящи на изискванията на българските стандарти.


Сред тях можете да намерите:
• Различини видове взривозащитени и улични тела;
• Подходящи луминесцентни тела за кнауф и открит монтаж;
• Прожектори за вътрешно и външно осветление;
• Луни за вграждане в мебели, в земя, в стена и др.;
• Широка гама от луминесцентни тръби - за цветя, аквариуми, неонови, бактерицидни и много други;
• Крушки - български и вносни - различни цветове и форми.





 

Открийте ни в Google+