Име: NOVA-LED
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.nova-led.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Осветителни тела
Дейност:

Търговия, монтаж и поддръжка на LED осветителни тела, изработка на светещи реклами и вътрешен дизайн на частни и обществени обекти

Ключови думи: led осветителни тела, светещи реклами, вътрешен дизайн, led осветления, интериорни led осветления

Сподели във Facebook




За нас

В тон с европейската стратегия за енергийна ефективност и в отговор на все по-нарастващата нужда екологично целесъобразни продукти, ние създадохме NOVA-LED.NOVA-LED се занимава с търговия, монтаж и поддръжка на LED осветителни тела, изработка на светещи реклами и вътрешен дизайн на частни и обществени обекти. Разполага с богат асортимент висококачествени интериорни, екстериорни, професионални и офис LED осветления, които доставя във всички точки на България. Нашите продукти и условия с гаранция за качество ще получите на най-изгодните цени. Можете да разчитате на бърза реализация на поръчките, благодарение на висококвалифицираният ни екип, както и да се консултирате безплатно със специалистите на нашата фирма.

Какво е LED?
LED означава Light Light-emitting diode, или на български език – светодиод. Напоследък този вид осветления се налага и предпочита все повече в цял свят поради високата си икономичност, дългата издръжливост на работа и екологичната си чистота. Освен че този вид осветителна техника не съдържа вредни за природата съставки, тя също позволява реализацията на всевъзможни светлинни ефекти с много по-нисък енергиен и финансов разход.

Какво предлагаме ние?
Високотехнологични продукти, нови за българския пазар. Богат асортимент от висококачествени интериорни, екстериорни, професионални, офис и домашни осветления. Проектиране на интериор и интериорно осветление. Продажба и изработка на обемни рекламни букви с атрактивна LED подсветка. Висококвалифицирана поддръжка на нашите продукти. Всички продукти, в зависимост от модела, се предлагат с гаранция от 1 до 5 години с директна подмяна при спазени гаранционни условия.

Цел:
Нашата цел е първи да доставяме на потребителите най-иновативните, най-технологичните и интересни продукти, като същевременно осигурим тяхното високо качество на приемлива цена.

 
Открийте ни в Google+